KidsAcademy oferă copiilor oportunitatea de a studia limba engleză folosind cea mai eficientă metodă de predare – 100% Engleză, FĂRĂ traduceri. Cursurile sunt ghidate de un expert cu o experiență bogată în lucrul cu copiii și adolescenții,  cu certificare internațională, TESOL și COLT, obținute la Internațional House London, organizator de diferite seminarii, training-uri pentru profesori de limbi străine, cât și vorbitor la conferințe internaționale.
De asemenea, echipa noastră organizează cursuri de IT și Robotică pentru copii și adolescenți. Cursurile de IT și Robotică își propun de a prezenta programarea la calculator pe înțelesul celor mici – simplu și Interactiv. Aici copiii se transformă din jucători în programatori de jocuri!
Iar vacanța de vară o petrecem în cel mai activ mod. Programul de vară include atât Engleză, IT, Robotică, cât și Taekwondo, Dansuri, Cursuri de Comunicare, Experimente Științifice, ore de Bazin etc.
Scopul nostru este de a oferi copiilor cunoștințe folosind cele mai inovative metode de predare, de a menține o creștere profesională continuă a profesorilor și de a transmite celor din jur entuziasmul nostru și pasiunea de a preda.
Noi credem că copilul Dvs merită cel mai frumos cadou – investiția în educație!